Om migJag som driver Artemio heter Meri och är utbildad makeupartist hos MakeupStudion i Stockholm och snart utbildad fransstylist. Jag jobbar som makeuplärare på gymnasiet och erbjuder sminkuppdrag och fransförlängning till såväl privatpersoner som frilans för företag. Jag jobbar mest inom Stockholmstrakten men kan även resa om det behövs.

Jag är en kreativ person som alltid gillat att jobba och skapa med händer och har ett stort intresse för att utbilda vidare och lära ut. Min grundutbildning och erfarenhet som lärare hjälper mig när jag ska lyssna, tolka önskemål och råda mina kunder när det gäller make-up. Det är mitt mål att alla ska bli nöjda  och jag ger inte upp förrän allt sitter perfekt.  Jag älskar utmaningar och är utbildad i att utföra allt från bröllop, festmake-up, dagssminkning, mode, teater, film, kurser, barnmålning m.m.

Jag är mycket intresserad av så kallad ”clean beauty”, dvs. att försöka se så fresh och naturlig upp som möjligt utan att se överdrivit sminkad ut. Vi alla har saker som vi vill framhäva och gömma och jag vill gärna hjälpa till att hitta och visa dina styrkor! Dessutom är jag mycket intresserad av ekologisk make-up och att förstå huden för att sedan kunna ta väl hand om den.

Tveka inte att höra av dig!